Welkom op de nieuwe website.

Zoals u kan zien heeft Kidskriebels vzw sinds dit jaar een nieuwe website. Prachtig toch? U zal zien dat een heel aantal zaken sneller, duidelijker en meer welomschreven zijn dan voordien. Wij hopenĀ  dat dit uw gebruik van onze website vergemakkelijkt.

Een nieuwe website betekent echter ook dat de database met alle informatie van de vorige jaren overgezet moest worden. Zo ook uw profiel.

Er zijn hierin 3 mogelijkheden:
1) Naar alle waarschijnlijkheid kan u zonder problemen inloggen met uw gegevens van vorig jaar.

2) Lukt dit niet, dan kan het zijn dat u een nieuw wachtwoord moet aanvragen. U klikt dan op wachtwoord vergeten en ontvangt een mailtje met uw nieuwe wachtwoord. Controleer ook steeds uw spam mail. De gebruikersnaam blijft hetzelfde en met uw nieuwe wachtwoord zou u zonder problemen moeten kunnen inloggen.

3) Als de website echter aangeeft dat uw e-mailadres niet herkend wordt, dan moet even een nieuw profiel aanmaken want dan is uw oude profiel helaas verloren gegaan.

Wij hopen natuurlijk dat dit van de eerste keer zonder problemen verloopt maar moest er iets niet gaan, aarzel dan niet om ons te contacteren.