Dieren en pretparkweek

2 Dierenparken én 2 pretparken in 1 week kamp ... Zaaaalig gewoon !

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur wanneer je deelneemt aan dit betoverende kamp, want een week lang wachten er verrassende attracties en magische spelen op jou.

Een hoogtepunt van het programma is een volledige dag vol spanning en sensatie in de betoverende wereld van de Efteling. Laat je adrenaline stromen terwijl je over de dubbele looping van de ‘Python’ raast en laat je vervolgens meevoeren naar een sprookjesachtige dimensie in het ‘Sprookjesbos’. De diversiteit aan ervaringen is werkelijk verbluffend.

Maar dat is nog niet alles, want een andere dag staat volledig in het teken van Toverland. Hier duik je in het diepe met een spetterende rit op de boomstam van ‘Expedition Zork’ en neem je de uitdaging aan om samen met vrienden te ontsnappen uit het mysterieuze doolhof genaamd het ‘Dwaalhof’, waar geheimen zich achter elke bocht lijken te verschuilen.

Alsof dat nog niet genoeg is, laten we je gedurende de rest van de week kennismaken met fascinerende dierenwerelden. Heb je ooit gedroomd van een avontuur te beleven in niet één, maar twee verschillende dierenparken? We gaan naar de Beekse Bergen en bezoeken Gaiazoo. Daarbuiten amuseren we ons ook nog in Speelland Beekse Bergen.

Maak je klaar voor twee volle dagen gevuld met opwinding, ontdekkingen en onvergetelijke ontmoetingen met dieren van over de hele wereld.

Inschrijven
meer dan 4 plaatsen beschikbaar

Fotoalbum Dieren en pretparkweek