Virtual Realitykamp

Ontdek een heuse VR wereld !

Wat kan het leven soms saai zijn.. Pff, elke dag hetzelfde, nooit iets speciaals.. Met andere woorden: je hebt het helemaal gehad en wil graag een andere wereld induiken.

Maak je dan klaar voor de vakantie van je leven, want we zetten alles op z’n kop in deze week! Nieuwe werelden boordevol avonturen, de zotste spelen en zoveel meer; klaar om ontdekt te worden door niemand minder dan jij!

Samen met je beste vrienden en onze animatoren vlieg je mee in de virtual reality. Je leert een nieuwe werkelijkheid kennen wanneer je een bril opzet die je leven een pak kleurrijker zal maken. De bril creëert via een computer een omgeving die zo echt lijkt alsof het werkelijkheid is. Een week vol virtual games waarbij je je vrienden bovendien kan uitdagen voor de gekste ‘challenges’. Durf jij van een plank bovenaan een wolkenkrabber de diepte in te springen? Of neem je het misschien liever op tegen gevaarlijke trollen in een mysterieuze wereld?183

Onze animatoren nodigen je alvast uit in dit digitaal festijn en stomen je klaar voor een week vol plezier en buitengewone spelen. Jump on!

Inschrijven
meer dan 4 plaatsen beschikbaar

Fotoalbum Virtual Realitykamp